een hoed cadeau … geven of krijgen?

Is dat niet een leuk idee? Je geeft een hoed cadeau! Met een leuke cadeaubon verras je iemand anders, of je geeft iemand een hint om zelf zo’n cadeaubon te krijgen. De cadeaubon kan digitaal verstuurd worden of per post, altijd met een toelichting en mijn contactgegevens.

Hoe vaak heb je niet gehoord dat iemand zegt dat een hoed niet staat, of de maat nooit beschikbaar is. Of heb je daar zelf moeite mee. Niet alles is mogelijk, maar veel wel.

Door de hoeden zelf te ontwerpen heb ik alle vrijheid. In mijn atelier laat ik een aantal hoeden zien, wordt er gepast en bespreken we uiteindelijk wat voor een hoed ik mag maken, qua stijl, kleur en materiaal. Ik neem de maat en bespreek de levertijd.

De prijs van een hoed wordt bepaald door materiaalkeuzes en het aantal uren. Je kunt met mij een maximumprijs afspreken.

Wil je zelf graag een hoed maken? Ik geef geen workshops, maar wil wel met je meedenken hoe jouw eigen hoed tot stand kan komen. Stuur me even een berichtje met contactgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.