nieuwe uitdaging

En dan worden er knopen doorgehakt. De afweging maken tussen vreugde en energie enerzijds en doorzetten, vasthouden en niet willen opgeven anderzijds. Moeilijk!

De omstandigheden voor een intensieve samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven voor de groep studenten waarvoor ik was gekomen, waren er niet. Nog niet, want ik hoop echt dat die samenwerking wel wordt gevonden. Jammer dat het niet gelukt is in mijn tijd. Misschien kwam ik te vroeg, misschien te laat. Sommige factoren kun je niet beïnvloeden.

Tijd voor wat rust en een oriëntatie op nieuwe mogelijkheden. Ik ben reuze benieuwd wat er op mijn pad komt. Met mijn ervaringen van afgelopen jaar heb ik weer wat extra unieke bagage en daar ben ik blij mee en ook een beetje trots op. Wil je met me sparren over uitdagingen of projecten, neem dan even contact op.

Vanochtend mijn linkedin profiel bijgewerkt en mijn curriculum vitae toegevoegd aan mijn website. Komende week eens kijken of ik voor deze extra bagage een nieuwe rugzak kan ontwerpen en maken in mijn atelier “creatie van CORINE”.