zwart leren tassen – handgemaakt

Zoals beloofd, iets meer over “tassen”. De linker tas is gemaakt met een “gekocht” patroon. Het leer is niet erg dik, maar wel stevig. Het komt van de eetkamerstoelen waar we zo’n 20 jaar op gezeten hebben. De tas biedt veel ruimte en wordt hip door een band met motief. Leuk om ook eens in een felle kleur te maken, want sinds kort hebben we weer wat nieuw materiaal in huis.

In de leerwinkel Leer en Meer Den Bosch lagen de rollen als “snoepjes” op kleur….. rekken vol. Bijna onmogelijk om te kiezen. Met advies van de verkoper heb ik een vel stevig super stoer bijna zwart leer meegenomen voor een laptoptas. Eigen ontwerp, zelf gemaakt patroon en een kritische opdrachtgever. Maar mooi dat de tas geworden is! Ik ben er echt trots op. Als tussenvak toch nog een beetje van de stoel gebruikt, zo komen er geen krassen op de nieuwe laptop.

Gelukkig was er nog voldoende leer over om een tas voor mezelf te maken. Geinig patroon in kokervorm. Nu met zwart garen en dezelfde band als de stoel-tas. Wordt vervolgd, in kleur ….