ateliermiddag nummer drie

Deze keer al wat eerder vertrokken, een grote groep brengt een bezoek aan het museum. We zijn net op tijd, ze zijn de hoeden al aan het bekijken. Enthousiaste uitleg van ons maakt het voor enkelen moeilijk om zich naar de lunch te begeven. Gelukkig heb ik lekkere sandwiches bij de bakker gehaald zodat ook Tineke en ik kunnen genieten van onze lunch in de gezellige kantine van de kantfabriek. Dan weer volop aan de slag, met onze hoffotograaf die een aantal extra prinsjesdag hoeden nog niet op de gevoelige plaat heeft staan.

Laat Ger zijn gang maar gaan, des te mooier wordt het fotoboek van dit avontuur van petje af voor de hoed. Tussen de bezoeken door werk ik verder om mijn heren-dameshoedje af te maken, want vanavond ga ik naar de verjaardag van Meewan. Ik hoop dat ze het leuk vindt!