Fotoboeken en voorzetsels

WP_20160214_003

Ik heb ondertussen een aantal fotoboekjes gemaakt met, over, voor, van, mijn hoeden. (Pfffff al die voorzetsels). Deel één, twee en drie staan ondertussen in mijn fotoboekenkast (ook al zo leuk:)) Natuurlijk staan daar ook de fotoboeken van Ger, gemaakt voor en over de grote evenementen van “petje af voor de hoed”.  De meest recente is van “onze” expositie in Museum de Kantfabriek in Horst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu komt er een nieuw boekje bij, waarin mijn eigen inbreng voor “Hoedjesdag”. Een verzameling van facebookberichten en blog berichten. Dat was dus weer even nagenieten van “Hoedjesdag”, eerst bij het maken en nu bij het inkijken van mijn versie van het avontuur. Niet getreurd dat er maar één afdruk is, want alle inhoud komt van deze facebookpagina of dit hoeden-blog.

WP_20160609_002
WP_20160609_005