op een landgoed, draag je een hoed…..

Wat een fijne tijd, de herfst. Niet te koud, dus de wintermuts blijft in de kast, en net fris genoeg voor een hoed. En waar kun je dan beter vertoeven dan op een Landgoed.

In de eilandkamer van kasteel Tongelaar staan mijn creaties van 23 oktober tot en met 4 december. Een mini-expositie van door mij gemaakte hoeden. Allemaal handgemaakt natuurlijk, van artistiek tot draagbaar, of andersom? In het voorportaal ben ik regelmatig te vinden en als je me tevoren een berichtje stuurt, probeer ik er ook te zijn als je op bezoek komt.

Op Landgoed Tongelaar zijn ook prachtige wandelroutes. Maak er een fijne dag van door een bezoekje aan mijn mini-expositie te combineren met een wandeling en een heerlijke lunch. Elke zaterdag en zondag kun op het kasteel terecht tussen 10:00 en 17:00 uur. Een hoed dragen mag dan…. je bent dan tenslotte op een landgoed!